Sponsors

Word ook sponsor!

Het organiseren van een evenement als de Roparun kost veel geld. Een deel van de kosten wordt gedekt door het inschrijfgeld van de teams, maar dit is lang niet voldoende. De organisatie is dan ook voortdurend op zoek naar partners die de organisatie willen ondersteunen, zowel in geld als in goederen en diensten. Het spreekt voor zich dat voor alle geleverde steun een tegenprestatie wordt geleverd.

Belissimo Milano

Lekker Italiaans eten bij Belissimo Milano

A-Garden

A-Garden uit Dordrecht is al ruim 45 jaar hovenier en groenspecialist. Inmiddels hebben zij duizenden tuinen gerealiseerd voor particulieren, bedrijven en instellingen. Hun dienstverlening omvat ook groenvoorziening, interieurbeplanting, rioleringen en reiniging. Zo hebt u altijd één aanspreekpunt. Wel zo gemakkelijk. A-Garden heeft als doel om de wens van de klant werkelijkheid te maken: een tuin in een stijl die past bij een woning of bedrijfspand. Daarbij staan vakbekwaamheid, veelzijdigheid en flexibiliteit altijd voorop.

 

A-Garden heeft het groen in de vingers …

Ozer Logistics

Ozer Logistics is een jonge en dynamische expediteur gevestigd in een van de grootste havens ter wereld, Rotterdam. We streven naar groei die gebaseerd is op partnership. Haar doel is het vergemakkelijken van zaken met betrekking tot uw wereldwijde logistieke behoeften. Of het nu een transport betreft via land, zee of lucht, Ozer Logistics biedt u de meest optimale manier voor het wereldwijde vervoer van goederen. Naast de expeditie oplossingen, biedt Ozer Logistics ook een breed scala aan logistieke diensten zoals distributie, verzekeringen en douane faciliteiten.

Bij Ozer Logistics streven ze naar duurzame relaties met hun klanten door het bieden van kwalitatief hoogwaardige diensten tegen concurrerende tarieven. Hierbij is klanttevredenheid het hoogste doel: Als de klant groeit, groeit Ozer Logistics mee.

Ozer Logistics maakt gebruik van een agentennetwerk om haar wereldwijde klantenbestand zo efficiënt mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Twee onderscheidende expertisegebieden zijn zendingen van en naar West-Afrika en Turkije. Lokale specialisten in deze twee gebieden zijn welbekend met de lokale wetgeving en douaneformaliteiten. 

W.EC. Logistics

W.E.C. Logistics is gespecialiseerd in zeetransport van producten die vervoert worden via containers. Met meer dan 43 jaar ervaring en een wereldwijd netwerk van agenten is W.E.C. Logistics in staat ieder transport van a tot z te regelen. Door lokale aanwezigheid heeft W.E.C. Logistics voldoende kennis van lokale douane en lokale wet-en regelgeving. Flexibiliteit, korte lijnen en persoonlijk contact zijn kenmerken van deze wereldspeler op het gebied van zeetransport.

Bald Shipping Solutions

Bald Shipping Solutions is in september 2010 opgericht en gevestigd in Vlissingen dichtbij Rotterdam, Antwerpen en Zeebrugge.

Bald Shipping Solutions is een onafhankelijke expediteur gespecialiseerd in wereldwijde RORO verschepingen, daarbij ligt de focus op het verschepen van zware machines. Tevens verzorgen zij alle verschepingen van project ladingen, containers (FCL/LCL), conventionele lading, wegtransporten en luchtvrachten.

Bald Shipping Solutions bestaat uit een professioneel en enthousiast team met veel ervaring in de maritieme wereld van RORO verschepingen. Het doel is om een langdurige, stabiele vertrouwensrelatie met haar klanten op te bouwen. De medewekers van Bald Shipping leren haar klanten kennen en zijn daardoor in staat om alle transporten uit te voeren naar hun wensen. Klanten kunnen zich blijven richten op hun kernactiviteiten, Bals Shipping verzorgt de verschepingen, wel dan niet met de benodigde voor- en natransporten. Met deze werkwijze is in de loop der jaren een uiterst tevreden klantenkring opgebouwd en uitgebreid.

Skenn

Skenn biedt professioneel advies en flexibele versterking op het gebied van positionering, visual identity, communicatie en verandermanagement. Van tijdelijk projectmanager tot vakspecialisten en van interim management tot adviseur. Wij adviseren uw organisatie op strategisch en tactisch niveau, bieden optimalisatiemogelijk- heden aan en zorgen desgewenst voor de implementatie.

De afgelopen jaren hebben veel bedrijven met ons samengewerkt. Van MKB tot international, van zakelijke tot facilitaire dienstverlener. Van overheid tot commerciële bedrijven.

Juist deze afwisseling zorgt ervoor dat we breed inzetbaar zijn en de opgedane werkervaring bij de verschillende organisaties zorgt voor verrassende en vernieuwende inzichten in andere organisaties.

Optimo Groep

Optimo Groep optimaliseert de interne bedrijfsprocessen van haar opdrachtgevers op basis van de modules van AFAS Profit. Met een groot team vol experts met ieder een eigen specialisme, is Optimo Groep een one-stop-shop voor haar klanten. De diensten die worden geboden bestaan uit Consultancy, Outsourcing en Detachering.

Bedrijfsprocessen zijn bij de Optimo Groep in goede handen! Als specialist in de automatisering van bedrijfsprocessen met AFAS Profit worden klanten optimaal ondersteund. Optimo is AFAS Partner en daardoor kennen ze alle ins en outs van de AFAS Profit software. Ze zijn als eerste op de hoogte van innovaties, die vervolgens voor haar klanten worden ingezet.

de Bonte Service

Op zoek naar een snelle en flexibele oplossing voor reparatie of onderhoud van alle mechanische en hydraulische grondverzetmachines en bouwmachines? Dan bent u bij de Bonte Service aan het juiste adres. Zij verzorgen deze dienstverlening voor alle merken machines. Ook als u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte machine kan De Bonte Service van dienst zijn.

In hun magazijn hebben ze de meest voorkomende onderdelen op voorraad staan. Als dat niet het geval is, zorgen ze ervoor dat het gevraagde onderdeel zo snel mogelijk geleverd wordt. Daarnaast verzorgt De Bonte Service in overleg onderhoud of reparatie in haar eigen werkplaats in Staphorst (Ov.) of op (bedrijfs)locatie.

De Bonte Service heeft de nodige know how in huis om hydraulische- en technische problemen van machines op te lossen. Denk daarbij aan het repareren of reviseren van hydraulische pompen, motoren en cilinders. De Bonte Service is tevens specialist in het ontwerpen en aanpassen van hydraulische systemen.

Grosemans Motorenrevisie

Grosemans Motorenrevisie is sinds 1988 hét vertrouwde adres voor het reviseren van benzinemotoren, dieselmotoren, compressoren, etc. Het bedrijf is uitgerust met een professionele werkplaats voorzien van diagnoseapparatuur waarmee elk merk en iedere soort motor, in eigen beheer, getest en gereviseerd kunnen worden.

Ook los revisiewerk zoals slijpen en balanseren van krukassen, het honen en boren van cilinderblokken voor alle brandstoffen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. Het handmatig ingieten en bewerken van lagers zijn hun specialiteiten.

Tevens kunt u voor de levering van onderdelen zoals zuigers, lagers, kleppen, cilincervoeringen, cilinderkoppen, nokassen, turbo’s et cetera bij Grosemans Motorenrevisie terecht

Cronimet Group

De Cronimet Group, met hoofdzetel in Karlsruhe / Duitsland, is een wereldwijde specialist voor roestvrij staal schroot, ferrolegeringen en primaire metalen. Voor drie decennia is CRONIMET een leverancier van grondstoffen voor de industriele productie van roestvrij staal. De focus ligt op Trade & Sales, Recycling en Productie & Services. Het bedrijf is opgericht in 1980 en is momenteel aanwezig op 56 locaties gevestigt over de hele wereld met een personeelsbestand van meer dan 5.400.

Rigter Handelsonderneming

Sinds 2003 is Riger de trotse officiële importeur voor de benelux van Kinshofer uitrustingstukken. Kinshofer is al 49 jaar een topproducent van hoogwaardige aanbouwdelen. Met een pakket uitrustingstukken met meer dan 1000 types vind u bij Rigter altijd het juiste aanbouwdeel.

Rigter Handelsonderneming voert tevens de merken: Rf-system. Deze merken zijn tevens topprodukten uit de Kinshofer groep. Al met al de klanten met deze producten gegarandeert van topkwaliteit en met de 24/7 service van Rigter bent u zeker van bedrijfszekerheid en hoge productiviteit.

Daarnaast heeft Rigter in de afgelopen 16 jaar een compleet pakket aan diensten opgezet om haar klanten compleet te ontzorgen. Gieken verlengen, kotteren op locatie, laswerkzaamheden op locatie, service en rebuild van alle voorkomende merken. En een groot aantal imitatie-onderdelen en messen en slijtdelen van verschillende merken. Tevens maakt Rigter op klantwens diverse speciale uitrustingstukken waarmee de klant zich kan onderscheiden.

Metrohm

Metrohm is één van ’s-werelds meest vertrouwde fabrikanten van hoge-precisie instrumenten voor chemische analyse. Metrohm werd in 1943 opgericht door ingenieur Bertold Suhner in Herisau, Zwitserland. Inmiddels is Metrohm aanwezig in meer dan 80 landen met eigen dochterbedrijven en exclusieve distributeurs.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Herisau, Zwitserland. De Metrohm Group omvat ook Metrohm Applikon en Metrohm Autolab, fabrikanten van respectievelijk online-, atline- en inline proces analyzers en instrumenten voor elektrochemisch onderzoek.

De technieken en methoden voor laboratoriumanalyse zijn ook beschikbaar voor geautomatiseerde in-proces analyse. Metrohm Applikon voorziet in een breed scala aan oplossingen voor elk mogelijke behoefte in een grote verscheidenheid aan industrieën.

Metrohm Process Analytics vertegenwoordigt de expertise van Metrohm in laboratoriumanalyse en Metrohm Applikon’s in decennia opgebouwde know-how op het gebied van procesanalyse.

De 4 seizoenenschilder

De 4 Seizoenen schildersbedrijf werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven en organisaties. De kwaliteit van het werk wordt gewaarborgd door een gedegen vakopleiding en gebruik van goede materialen. Zoals verf van de merken Sikkens, Sigma, Drost en Trimital. Elke opdracht wordt met zorg aangepakt zodat uw kostbare bezit weer jaren veilig is in weer en wind. Aandacht voor smaak en wensen van de klant is het motto.

Transparant Logistics

Tot aan de Roparun zetten wij regelmatig een van onze sponsoren in the spotlight. Zonder hen geen Roparun. Vandaag is dat niemand minder dan Transparant Logistics.

Als expediteur kan Transparant Logistics haar kklanten volledig van dienst zijn op het gebied van diverse logistieke activiteiten. Met een jarenlange ervaring en een uitgebreid solide netwerk garanderen ze een optimale service.

De diensten bestaan uit:
Transport:

• Ocean (FCL & LCL)

• Air

• Overig transport (truck, spoor en binnenvaart)


Douaneformaliteiten:

• In- en uitklaringen

• Fiscale vertegenwoordiging

• Transitdocumenten & Entrepot-C goederen

• Advies & consulting douaneformaliteiten


Storage en warehousing:

• Beveiligde opslag

• Order-picking

• Cross-docking

Forza Adviesgroep

Forza Adviesgroep doet het anders. Dat lezen we op de website van deze adviesgroep op het gebied van Administratie, Belastingadvies en Juridisch Management. “We vinden het leuk om te verrassen. Om de verwachtingen te overtreffen. We doen dus niet alleen wat we moeten doen, maar gaan verder daar waar anderen stoppen. Dat geeft energie en resultaat!”

Bij Forza Adviesgroep wordt het verschil gemaakt door mensen, kennis en ervaring. Dat is niet te beschrijven. “Kom gewoon langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Ter voorbereiding op onze kennismaking verklappen wij alvast dat resultaat, gemak en relatie de sleutels zijn tot optimale dienstverlening en tevredenheid. Daar willen we graag met u over praten.”

Forza Adviesgroep is er voor zowel particulieren als bedrijven.

Ron Sintmaartensdijk Stucadoor Piershil

Tot aan de Roparun zetten wij regelmatig een van onze sponsoren in the spotlight. Zonder hen geen Roparun. Vandaag is dat niemand minder dan Ron Sintmaartensdijk Stucadoor.

Ron Sintmaartensdijk Stucadoor is gevestigd aan de Heemlaan 43 in Piershil. Voor alle stucadoorswerkzaamheden bent u bij Ron Sintmaartensdijk aan het juiste adres. Neem voor meer informatie contact op via 0186 – 693237.

Verhage & Van der Laan

Verhage & van der Laan centrum Arbeid & Gezondheid is een gecertificeerde, professionele en betrokken arbodienstverlener met een persoonlijke werkwijze. Er wordt aangestuurd op intensief contact met klanten omdat ze er van overtuigd zijn dat goede verzuimbegeleiding en aandacht voor preventie een samenspel is tussen werkgever, werknemer en arbodienst. Er wordt veel waarde gehecht aan een vast team van medewerkers die voor hun opdrachtgevers klaar staan. Een vast aanspreekpunt op het secretariaat, een vaste casemanager en bedrijfsarts als aanspreekpunten voor alle inhoudelijke vragen als het gaat om verzuim en re-integratie. Klanten bouwen een band op met de medewerkers van Verhage & Van der Laan omdat ze niet steeds met verschillende medewerkers te maken heeft.

Verhage & Van der Laan maakt deel uit van een groot centrum Arbeid & Gezondheid en zit onder 1 dak met bedrijfsfysiotherapeuten, psychologen, re-integratie- en outplacementadviseurs, arbeidshygienisten, arbeidsjuristen enzovoort. Dit zorgt voor korte lijnen en korte wachtlijsten.

Cleaning Service Hensen

Cleaning Service Hensen B.V. is al vele jaren een gerenommeerd schoonmaakbedrijf met een divers dienstenpakket. Op allerlei verschillende projecten, zoals kantoren, scholen, winkels, sportcentra, bouwplaatsen, de (petro)chemie en dergelijke zijn op dagelijkse basis ruim 100 vakkundige medewerkers bezig om ervoor te zorgen dat onze relaties een schone werkomgeving hebben. Cleaning Service Hensen B.V. hecht buiten kwaliteit en milieu ook veel waarde aan veiligheid. Met behulp van het behaalde VCA-certificaat wil het bedrijf op een gestructureerde manier een positieve invulling geven aan de arbeidsomstandigheden binnen het bedrijf.

Cleaning Service Hensen beschikt over vakkundig personeel dat zorgvuldig te werk gaan. Onze mensen zijn erg flexibel waardoor we op alle fronten schoonmaakwerk kunnen verrichten.

Terberg Totaal Installatie

Terberg kent een lange en mooie geschiedenis en dat is vooral te danken aan haar oog voor de toekomst. Bij Terberg begrijpen ze goed dat mensen, bedrijven en organisaties niet op zoek zijn naar installaties, maar naar oplossingen voor specifieke problemen.

De medewerkers van Terberg worden enthousiast van techniek, daarom kunnen ze als geen ander de wensen van haar opdrachtgevers op een heldere manier vertalen naar effectieve en innovatieve installaties.

Totaalinstallateur
In de afgelopen zeventig jaar is Terberg een ware totaalinstallateur geworden. De vakmensen beheersen verschillende disciplines waardoor een mooi pakket aan diensten kan worden aangeboden en waarmee al vele jaren opdrachtgevers ontzorgd en tevreden gesteld worden.

L. Van Gent BV

Installatiebedrijf L. van Gent is al meer dan 80 jaar de specialist voor de comfort systemen in uw woning. De goed opgeleide en ervaren medewerkers zijn in staat de klanten in de particuliere sector te bedienen met het installeren en onderhouden van verwarming systemen en loodgieters werkzaamheden.

Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de jaren 30. M. van Gent begon een smederij gecombineerd met loodgieterswerkzaamheden. Zijn zoon L. van Gent heeft de loodgieters tak voorgezet. In die periode is er in veel woningen aardgas aangelegd. Centrale verwarming systemen waren toen in opkomst. Heel veel woningen genieten nog steeds van de comfortabele L. van Gent warmte. Kleinzoon N. van Gent was de 3e generatie van Gent die het bedrijf heeft voorgezet.

In een periode van 32 jaar hebben we veel klanten voorzien van een duurzame HR cv ketel. Binnen de familie van Gent was er geen opvolger. Comfort voor onze klanten heeft altijd voorop gestaan. Gelukkig heeft één van de personeelsleden, Bart Lock, besloten om het bedrijf vanaf 2016 voort te zetten. Het bedrijf is hierdoor toekomst bestendig en de partij om u te helpen met een duurzame comfortabele verwarming. Via KNIVL zijn wij erkend voor waterinstallaties, gasinstallaties, verwarming en warmtapwaterinstallaties, warmtepompinstallaties.

Newcorp Logistics

Na de start in het jaar 2007 is Newcorp Logistics uitgegroeid van kleine expediteur tot een serieuze logistieke speler met vestigingen in de USA, het United Kingdom en de Tsjechische Republiek. Newcorp heeft klanten in meer dan 60 landen. Het merendeel van de nieuwe klanten komt voort uit leads van bestaande klanten en relaties. Dit zegt voldoende over het niveau van de dienstverlening en betrouwbaarheid. De groei van het bedrijf is nooit ten koste gegaan van de service en manier van communicatie. De klant en leverancier staan bij Newcorp hoog in het vaandel.

De meeste tijd in het werkzame leven van een mens wordt doorgebracht op zijn werk. Newcorp vindt het dan ook van groot belang dat haar klanten en medewerkers voldoening en plezier beleven aan het werk: dit bevordert de prestaties en het komt ook ten goede aan de privésituatie.

Aannemer en klusbedrijf Sabes

Aannemer & Klusbedrijf Sabes heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van bouw- en verbouwwerkzaamheden in en om uw woning of bedrijf. In het algemeen zijn de werkzaamheden die verricht moeten worden bij de bouw of verbouw van uw woning zeer divers. Aannemer & Klusbedrijf Sabes heeft zijn vestigingsplaats in Oud-Beijerland, maar voert klussen uit in Oud-Beijerland, de gehele Hoeksche Waard en ver daarbuiten.

Sabes geeft bouwadvies, verzorgt bouwtekeningen, levert bouwmaterialen en voert de bouw of verbouwwerkzaamheden uit (meewerken is mogelijk). Maar ook voor projectaanname, bouwbegeleiding, aan- en afvoer materiaal, advies en verhuur kunt u bij Sabes terecht.

VQ Advocaten

VQ is een advocatenkantoor in Oud-Beijerland. Met een team van gespecialiseerde advocaten werkt VQ Advocaten in de rechtsgebieden letselschade, familierecht, incasso, ondernemingsrecht en contractenrecht. De medewerkers adviseren en begeleiden hun cliënten en waar nodig procederen ze ook voor hen. VQ richt zich daarbij op ondernemers, non-profit instellingen en particulieren.

VQ Advocaten kan ingeschakeld worden bij een geschil, voor het opstellen van contracten, voor assistentie bij gevoerde correspondentie, voor juridisch advies, een second opinion of voor een procedure.

VarioDrive

VarioDrive biedt integrale oplossingen: vanaf de eerste projectering, levering van de produkten, tot inbedrijfname en nazorg. Dit houdt o.a. in; de kosteloze berekening van de benodigde aandrijving en advies over de uitvoering van de mechanische opbouw. Zowel de elektrische als mechanische componenten kunnen geleverd worden en worden gegarandeerd goed op elkaar afgestemd en waar mogelijk voorgeassembleerd. Robuuste software, inclusief een duidelijke handleiding completeert het project. Onze project ingenieurs kunnen u opleiden in het gebruik en bieden u de eerstelijns service van de apparatuur.

Schot Marketing & Communicatie

Waarom doet u wat u doet? Welke passie drijft u en in hoeverre is dat nog bepalend in uw dagelijkse werkzaamheden? De antwoorden op deze vragen vormen de basis voor al onze creaties én voor de samenwerking met u. Waarom u doet wat u doet, dát is ons startpunt, want dat is het hart van uw organisatie. Wij van Schot werken vanuit ons hart. Daarin liggen onze creatieve explosies.

Uiteraard bieden wij onze klanten ook een uitgewerkt marketing- en communicatieplan, een gedegen planning en daadkracht in de uitvoering. Maar de essentie is dat alles wat we maken uit het hart komt. Bij Schot werken we met plezier en doen we datgene waarvoor wij ons bed uitkomen…

Wij zijn ervan overtuigd dat elke klant een eigen, unieke aanpak verdient. Dat kunnen wij, dat willen wij, dat doen wij. En, dat willen we graag met u delen. Wat wij maken kunnen we u uitgebreid vertellen, maar liever nog laten we u dat zien. Laat u net zo verrassen als onze klanten. Onze producten en diensten dekken de totale lading op het gebied van: Advies en Begeleiding - Creatie - Concept - Productie

De Hoogheerlijkheid

De Hoogheerlijkheid, gevestigd aan de Veilingpassage te Oud-Beijerland, is opgericht in 2001. De onderneming van het ondernemersechtpaar Alexandra en Gerard Boender behoort tot de TOP van Nederland. In het jaar 2003 en 2006 veroverde zij de Tropique Superieur, als Beste Specialiteitenwinkel van Nederland.

Het assortiment bestaat uit vers gebrande nootjes, Zuidvruchten, speciaal voor ons gemaakte Salades en Patés, Vleeswaren, Hollandse kazen, Buitenlandse kazen, Tapas hapjes, Bonbons, Wijnen en een schitterend assortiment port. Sinds 2009 is De Hoogheerlijkheid uitgebreid met een grote Wijnkoperij en een speciaal ingerichte showroom van 360 m² voor relatiegeschenken en kerstpakketten. De geschenken kunnen naar ieders wens worden samengesteld. De Wijnkoperij is gevestigd aan de Donkervoortlaan 24 te Oud-Beijerland.

Laat u verrassen in een wereld aan lekkers!

ASTO VG

ASTO VG is in 1999 begonnen met het leveren van werkhandschoenen. Al snel groeide haar klantenbestand en was de vraag naar bedrijfskleding en veiligheidsschoenen groot. En om de klanten ook bedrijfskleding en veiligheidsschoenen aan te kunnen bieden, hebben ze o.a. de producten van Van Ochten, HAVEP, Mascot, ROM88, Portwest, Grisport, Solid Gear en Toe Guard aan het assortiment toegevoegd. De werkkleding van Snickers maakte ons aanbod nog completer. Door Atlas in 2012 aan het assortiment toe te voegen bieden ze een méér dan volledig pakket.

Het complete assortiment bestaat uit:
• Bedrijfskleding
• Werkhandschoenen
• Schoenen en laarzen
• Pbm’s
• Hygiëneproducten voor op de werkvloer
• Gereedschappen (U wordt gelinkt naar de meest actuele actiefolders van uw favoriete merk)

Taxi Hoeksche Waard

Al ruim zestig jaar hebben we ervaring opgedaan binnen de organisatie Taxi Duifhuizen, de voorganger van Taxi Hoeksewaard. Ook nu zorgen wij er weer voor dat we dagelijks (7 dagen per week, 24 uur per dag) voor u klaar staan, voor uw vervoer van A naar B.

Taxi Hoeksewaard is aangesloten bij TX Keur, het officiële landelijke kwaliteitskeurmerk. TX Keur staat onder meer voor controle op een veilig en betrouwbaar wagenpark met gediplomeerde chauffeurs. Aangesloten bij de Geschillencommissie Taxivervoer, Klachtencentrale en Sociaal Fonds Taxi.

Hoeksewaard Koeriers
Vakbekwame koeriers zetten zich dagelijks in voor het zorgvuldig en snel afleveren van uw zendingen in binnen- en buitenland. Ons koeriersbedrijf beschikt over een uitgebreid wagenpark met vervoersmiddelen in alle maten.

Reklamesuper

Reklamesuper, gestart in 2004, is een reclamestudio waar kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en waar voor je geld voorop staan. Groot zijn door klein te blijven zijn is nog steeds het motto. Ze houden van persoonlijk contact en ‘korte lijnen’. Door in totaal 34 jaar aan ervaring in het reclamevak kunnen de medewerkers van Reklamesuper groot denken en zitten vol creativiteit om samen met de klant te werken aan het voor de klant beste resultaat.

Dick Schutter Schilderwerken

Dick Schutter Schilderwerken staat voor kwalitatief goed schilderwerk. Vakmanschap in de diepste betekenis van het woord. Persoonlijk advies is vanzelfsprekend. Elke klant kan zich verzekeren van een goed eindresultaat. Naast het binnen- en buitenschilderwerk levert Dick Schutter ook behangwerken. Uiteraard met hetzelfde vakmanschap die u van hen kan verwachten.

De winter is bij uitstek juist dé periode om uw huis, appartement of kantoor van binnen compleet in het nieuw te steken. Een nieuwe frisse kleur in uw woonkamer, hal, trappenhuis en of slaapkamers. Neem contact op met Dick Schutter om een vrijblijvende offerte te laten maken.

Piet van der Bom Installietechniek

Piet van der Bom installietechniek installeert, vervangt en onderhoudt cv-ketels. Het bedrijf gevestigd in 's-Gravendeel en werkt in de regio rondom de Hoekse Waard. De medewerkers staan voor kennis, kwaliteit, service en uiteraard techniek.

Het plaatsen of vervangen van een nieuwe verwarmingsketel is een taak die dient te worden overgelaten aan een erkend verwarmingsmonteur. Met 8 man personeel staat Van der Bom klaar voor alle storingen en overig installatiewerk. Voorafgaand aan de installatie komen ze bij u langs om een passend advies uit te brengen wat is afgestemd op uw wensen en belangen. Welke cv-ketel voor uw woonsituatie benodigd is hangt af van een aantal factoren. Van der Bom adviseert u hier volledig in.
Bent u op zoek naar een scherp geprijsde auto van een gerenommeerd merk? Sales Outlet Sliedrecht van Ames heeft een enorme keuze uit nieuwe en jong-gebruikte kwaliteitsauto’s met hoge kortingen.

De auto-outletstore biedt veel voordeel ten opzichte van een nieuw samengestelde auto via de merkdealer. Manager Coen Bel zegt hierover: “Door slim in te kopen, ons enorme netwerk en de schaalgrootte van Ames zijn wij in staat om auto’s aan te bieden met een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Geen andere dealer kan dit zoals wij. En omdat de auto’s allemaal uit voorraad leverbaar zijn, is de gekochte auto direct rijklaar.”

LAW Tol BV

In 2015 vierde wij ons 50-jarig jubileum en daarmee zijn we al jarenlang een betrouwbare partner voor de huur van graafmachines (met of zonder machinist) en het transport van alle soorten machines. Door de jaren heen hebben wij samen met onze medewerkers hard gewerkt om waardevolle , duurzame relaties op te bouwen met klanten en leveranciers.

Continuïteit voor alle Partijen
Dit is een grote kracht voor ons als verhuurbedrijf en dat zorgt voor continuïteit voor alle partijen. Klanten hebben de zekerheid dat zij altijd bij ons terecht kunnen met hun graafvraagstukken. Leveranciers weten dat het bedrijf continu innoveert en investeert in nieuwe machines en uitrustingsstukken.

Innovatie
Ook de komende jaren willen wij ons machinepark blijven vergroten en optimaliseren. Dat gebeurt enerzijds door te luisteren naar de behoeften van klanten. Anderzijds willen wij meer goed opgeleide machinisten aantrekken. Op deze manier is het minder afhankelijk van externe partijen, wat een flexibele dienstverlening mogelijk maakt.

Albert Heijn

Al 130 jaar is Albert Heijn de supermarkt van en voor ons allemaal. Als oudste nog bestaande supermarktketen van Nederland deze supermarktketen dagelijks zo'n vijf miljoen borden. Met meer dan 100.000 werknemers nemen ze die grote verantwoordelijkheid en zorgen ze ervoor dat de klant altijd lekkere, gezonde, duurzame en betaalbare producten in de winkelschappen vindt. De vestiging van Albert Heijn in Oud-Beijerland heeft Roparun Team Oud-Beijerland gesponsord door het ter beschikking stellen van divers producten voor de atleten en de begeleiders.

Boerenfruit - Julian Weij

Roparun Team Oud-Beijerland bedankt Julian Weij voor het ter beschikking stellen van diverse AGF producten, zoals komkommers en tomaten, voor onze atleten en overige teamleden. Julian heeft een AGF-winkel genaamd Boerenfruit in Zevenbergen.

Mourits AGF

Roparun Team Oud-Beijerland bedankt Marcel Mourits voor het ter beschikking stellen van diverse AGF producten, zoals allerlei soorten fruit, voor onze atleten en overige teamleden. Marcel staat onder andere op de woendagen op de de weekmarkt in Oud-Beijerland.

Van Der Wees Transporten

Koninklijke Van der Wees is groot in bijzonder transport van zware en omvangrijke lading, over weg en water. Waar ook ter wereld, wij staan voor u klaar!

Xtra materieel
Envire
Reedijk chocolaterie
IHG Group
Fit 20 Rhoon
Schouwink Management Service
DKW Group
Sikkens
Sunteam automatiseringen
Boons's markt

Heeft u vragen?

U kunt te allen tijde contact met ons opnemen via: info@teamoud-beijerland.nl

Menu

Wilt u een bijdrage overmaken?

U kunt te allen tijde contact met ons opnemen via: info@teamoud-beijerland.nl

Social Media